A, B, C, D vitamin.

Igen, rámtört a Kraftwerk újra, pedig (mivel) szinte most hallottam élőben. (Élőben, érted, élőben, hehe.)

Kékfog hedszet applikálva, itt világít mind a két kicsike pirosan a töltőkön, nagyon fáradtak már. Ezzel egyúttal ki is nulláztam magam témobiléknál, viszont nem fordul elő még egyszer a hedszet drótjának spontán összegabalyodása, és ez éveket fog fiatalítani rajtam.

A Blahán kedves életképet láthat az arra vetődő: a tündibündi díszmagyaros-subás miép (link nincs) tüntet, hogy minden magyar kapjon állampolgárságot (milyen kiba meleg lehet azokban a cuccokban most – megérdemlitek, pöcsök), mellettük 5 méterrel pedig az MSZP (link nincs) khm, VIII. kerületi különítménye kampányol. Eszembe jutott, hogy felszítom az indulatokat, aztán angolosan távozom (“hé öreg, az a sujtásos csóka szidta az anyádat”, és viszont), de az embernek az ilyen konstruktívan destruktív gondolatok mindig későn ütnek be.

Holnap is visszacsekkolok oda, hátha időközben a Fidesz-MPSZ is beáll a sorba, mondjuk 16 éves lelkes ifjakkal (csak hogy teljesüljön a “három gyerek” rendelés), akik ugyan még nem szavazhatnak, viszont a hatodik óra után remekül lehet őket mozgósítani mindenféle baromságra.

Ha a többiek is szépen beállnak a sorba, tényleg olyan lesz az egész, mint egy kirakodóvásár a búcsuba’, és hát végülis nem erről szól ez az egész?