Szombatlog.

Kampányesemény.

Nem Bicaj Alfréd, hanem Alfréd Bicaj. Ah, a fiatalság, összekeveri a fontos dolgokat. (Hisz ő még csak 24. Upsz, illetve ööö, 22, igen, annyi. Izé.)
A tegnapi nap bénábban nem is végződhetett volna: beteg lip a beteg hasával hazaslattyog (villamosozik) Batától. Ház ajtaja előtt eszébe jut, mit hagyott ott: a lakáskulcsot. Felhívja Batát, Ráckert. Jó, gondolja, majd barátom, Alfréd Tizennyolcas odavisz. (Látod, így kell.) Alfréd Tizennyolcas kb. úgy halad el lip orra előtt, hogy ha tudna futni (mint ahogy beteg hassal nem tud), akkor el is érné. Jó, gondolja, akkor inkább másik kedves cimborámmal, Alfréd Citytaxival vitetem majd magam. Taxikártya persze nincs ott lipnél, még a héten kölcsönadta, így aztán egy jóvágású Mátyás Király portréért cserébe idegen vállalat idegen taxisával kell vitetnie magát mintegy 1 km távolságra, Ráckertbe. Ezután már nem volt kedvem messze-hazáig elmenni utána, na de majd mindjárt. (Hisz szavazunk, éljen-éljen, hurrá.)
Ettől a kis közjátéktól eltekintve (meg a hasfájástól) nagyon jó kis nap volt, sarki plázával (ez Lol és lip között már-már hagyománynak mondható), Muppet Show-val (ez is, most meg volt spékelve azzal, hogy minden tizenkevés éves zavaros identitású metálos-deszkásrepper ovis odagyűlt a plázába), ruhavásárlással (találjátok ki, én, vagy a csajok…). Hű, és még hasfogó gyógyszert is vettünk! (És Lol kérésére nem teszem ide a hátamról készült fényképet. Úgyis kicsi a hely, höhö, érted.)
Ráckertben élőben követett EB a következő dolgokra ihletett minket:
– Árukapcsolás (marketingesek, javítsatok ki, ha ez valami más): tegnap pl. Spanyol-Orosz meccs – tehát a Vodka és a Sangria olcsóbb. Olasz-Cseh döntő esetén a Grappa és a Becher ingyen aznap este.
– Párhuzamos verseny: mindebből lehetne versenyt is kreálni. “Kedves vendégeink, a képernyőn Oroszország kikapott, a mi kis háziversenyünkben háromszor annyi Vodka fogyott, mint Sangria. Háromszoros hip-hip Alfréd Vodkának!”
Jutnak eszembe a további ötletek, amik napközben támadtak – kreatívok voltunk, na.
(Rácban Bossa Nova-sított Kraftwerk szólt… Érdekes próbálkozás.)