Has you.

Esztergom: He goes to the sky.

Ezt nem hiszem el, már ilyen késő van, és én még itt ülök. (Gy. k. az irodában.) Valami hiba lehet a mátrixban, 6-kor kezdtem el dolgozni, ilyen gyorsan nem mehetett el 2 óra!
Mindenesetre egész jól állok, gyorsabban haladtam, mint gondoltam (még ezzel az idősík-anomáliával együtt is), autó a seggem alatt, csak a Debian haladna már le, így debootstrap-ilag legfőképpen.
America’s Army újra működik, bár a hivatalos szerverek mind állnak (tehát nem működnek), az auth szervert hozták vissza olyan szintre, hogy legalább be lehessen logolni és használni a nemhivatalos (Non-Honor) site-okat. Ez azzal a meglepivel járt, hogy mindenki 100-as honor-szintet kapott, ami, tekintve, hogy eddig a legjobbak voltak kb. 26 körül, elég nagy ugrás. Én a magam részéről nagy küzdelem árán épp bejutottam az exkluzív “Honor 10” táborba, ami már jogosít egy csomó mindenre: a Special Forces-, meg úgy általában a szinthez kötött szerverek innentől engednek be, például. Namost erre kaptam 100-as szintet jól, a legzsírabb fegyvereket tolom, és a pixelkurvák mind engem akarnak, olyan jó pixelkatona lettem.
Rock and roll.