A három McMalac.

A Művész, még mosolygós korában.
Today I’m sleeping on the porch.

Egy kevéssé egészséges mekivacsorát sikerült iktatnom, miután újabb fícsörrel gazdagítottam a lipilee.hu fegyverarzenálját: levlistaszerver, barik, levlistaszerver. Az ötlet már sokkal korábban megfogant, amikor Rodrigoval kitaláltuk, hogy újra összehozzuk valamilyen szinten a régi (nagyon régi: még pre-blog időkből származó) uppsalai BEST-es bandát. Mindenkivel egy csomó érdekes dolog történt: Asa dolgozik és Stockholmba költözött, Rodrigo proxy-t ír (bár vele úgyis elég szoros kapcsolatban vagyok), Alessandro űrmérnök lett, vagy mi, és a többiek is szanaszét Európában, mindegyik elindított egy életutat, amit akkor, 2000-ben még sejteni lehetett csak. (Szentimentalizmus, leave me alone.) Kíváncsi lennék például, hogy Sara “10 points out of 10” Gustafsson pasija megvan-e még…

A Sigur Rós zenekarban illetve zenében az a vicces, hogy azt hinnéd, hogy már mindjárt vége az albumnak, aztán kiderül, hogy a negyedik számnál tartasz csak. Valahogy egységnyi időbe több zenét sikerül elbújtatniuk, pedig a zene kifejezetten lassú.

Na most kitalálom, mi kell még ennek a szervernek. A Triumvirátus ma csonka és a Mumusban ül, én meg kíváncsi vagyok, hogy a 166 MMX alapú szerver, ami jelenleg a lipilee.hu otthona, mennyi extra terhelést bír még el. Egy geek szombat éjszakája.