Cron log.

Green light.

Szóval akkor, ismét Cron style, a családnak.
Péntek este Bácshegy, Pajta Party, szombaton csobbanás a salföldi tóba bele, kis laszti (azóta is az autóban), aztán dumálgatás, késő este hazaindulás, ezt a részét sose szeretem. (Azt tudniillik, hogy megbeszélünk még itthon valamit, mondjuk azt, hogy este 7-re mindenképp érjünk haza, hogy mindenki tudja a dolgát (a dolgát, bezony) csinálni, mert ugyebár dolgunk van. Aztán persze kiderül, hogy az út nyilván nem olyan gyors haza, mint lefele, mert tájegységet kell mutogatni, ez rendben. De hogy utána végül nekem kell mindenkit rugdosni, hogy induljunk, mert nyilván nekem a legfontosabb, de nem fogom megtenni, hogy szarok mindenkire és hazamegyek, ettől aztán persze az indulás elcsúszik, már sötét van, mire indulunk (igaz, legalább a tájegység-check kimarad), aztán később majdnem elalszom vezetés közben, ezért (még egy kicsit később) kávéznom kell, amit nem lenne szabad (vérnyomás!), de nem, indulás helyett még egy kis chit-chat itt, egy kis fröccs ott, na ezt nem szeretem. Ez valószínűleg ugyanaz az effekt egyébként, ami miatt soha sehova nem tudunk időben odaérni így triumvirátusilag.)
Aztán késő éjszaka hazaérkezés, emberek hazadobálása (ezúton köszönöm meg még egyszer Bata kedvességét, hogy Rodrigo-t kvartélyozza nekem), még elugrás egy, izé, partiba, aztán haza, alvás.
Képek Bácshegyről itt, és majd még lesz sok, ezek a sajátjaim. Brought to you by Minolta.
Vasárnap reggel kis meló (a hétvégi penzum fele, ha nagyon kvantitatívok akarunk lenni), aztán múzeumok látogatása (illetve egy múzeumban 2 kiállítás), aztán kis intermezzo után 100 Folk Celsius szülinapi koncert, sok vendéggel, jó zenével. (Megkérdeztem Bvanbiékat, nem állunk-e össze. Értetlenül néztek rám.)
Képek a koncertről erre.
Majd lesznek képek az intermezzoról is, csak rántsam le őket és generáljak galerit. (Baromi komplikált ám, gondolhatjátok.)
És még egy disclaimer ide a végére: rohadjak meg, ha még egyszer Rauch Ice Tea nevű rettenetet iszom. Már egyszer rábasztam, most nem ecsetelem, mit művelt fél óra alatt a gyomrommal. Nasty.