Alternaív.

Vicces dolog úgy blogot olvasni, hogy azt hiszed, egy másik blogot olvasol. A dizájnról nyilván a kora reggeli időpont miatt nem vágtam le, hogy ez a blog nem az a blog, és mitagadás, meglepődtem, hogy most mitől változott hősöm életében ennyi minden meg. (Az egyik ráadásul egy nő, a másik meg buzi… Még több kavarodás.)
A tegnap esti elmélet az, hogy a nők egy bizonyos életkor elérése után elkezdik szeretni a pocakos pasikat, holott korábban kifejezetten taszítónak találták, és trendi 40 kilós csontkollekciókra vágytak, Springfield ruciban talpig. A változás szerencsés, mert a pasik nagy része egy bizonyos életkor elérése után óhatatlanul pocakot ereszten, még a magamfajta sportemberek is, persze látnunk kell, hogy szórakozóhelytől szórakozóhelyig sportolni (tekerni) viszonylag alternatív sportéletet feltételez. (Hehe, typo: “alternaív”, ez még jó lesz valamire, pl. “az alternaív neocsik”, Bata, copyrightolod?)

A korai ébredés oka egyébként egy tegnap éjjel be nem fejezett meló, ami hamvába holt: a kedves ügyfél nem gondolt arrra, hogy az általa kezdeményezett változtatások miatt az általa feltöltött változtatásokat nem fogom tudni elérni. Most tehát sok időm van, itthon, reggel. Elmenjek futni? Muhahaha.