Barbara.

Barbara, bár szelebriti, ugyanazokat a számomra zavaró dolgokat követi el, amit nagyon sokan mások is:
1. Smiley a postokban. Ez csak engem zavar, anno én is toltam, de aztán rájöttem, hogy a blog nem ímél, nem chat. De faszom, ám legyen: smiley rehabilitálva. (De azért gondolkodjunk el ismét, milyen lenne, ha mondjuk Esterházy, vagy, hogy ne menjünk ilyen parnasszusi magasságokba: a MaNcs egy publicistája nekiállna smiley-zni…) Viszont:
2. A felkiáltójelek kiterjedt és fölösleges használata. Aláírásban felkiáltójel? Barbara, könyörülj! Ugyanígy égbekiáltó nálam az ok nélkül, dögivel használt dupla/tripla kérdőjel, a “pontpontpont”, a tipikusan Microsoft Stilisztika Varázsló, vagy mi a tököm által köznyelvbe épített hibás (mit hibás: rettenetesen gusztustalan) vesszőkezelés. Ez utóbbit nem találtam Barbaránál (csak a referencia kedvéért említem, meg hogy rúghassak egyet a Cégbe), viszont azt szemmel láthatóan “menet közben” osztotta meg vele valaki, hogy pont után szóközt szokás tenni.
Eltartott egyébként egy ideig, míg rájöttem, hogy miért pont a TV2 blog engine-t választotta, én marha. (Persze nincs tévém, mosom kezeim.)

Esti rutin kiegészült: kávé, vaníliás karika. Továbbá hátam hámlása miatt mindenhol bőrdarabok vannak. Most fújtam el egyet a billentyűzetről, growse, yuck, negatívság.
Na, hol az a Visine, szteroidot ide, majd nem pisálok.