Méteres kék RSS.

A nagy RSS-hegesztés közepette kimaradt, de talán feltűnik néhányaknak, hogy kaptatok arcot a betűk mellé. Bata nem biztos benne, hogy ez megfelel-e a szubkulturális etikának, sőt mi több én se, de úgy döntöttem, hogy leszarom. (Abban meg aztán végképp nem vagyok biztos, se Bata, hogy mi az a szubulturális etika, illetve, hogy létezik-e ilyen, szókapcsolati-nyelvi és fogalmi szinten.) “Arcot az arcoknak”, lehetne a jelszavam.
Már így is túlontúl sok karaktert vesztegettem egy 120×120-as placeholderre.

Most viszont, egy family support baljós előszeleként megeszem Bata sávszélességét, Windows-ra fordított OpenOffice.org-ot, Mozilla-t és GIMP-et fogok letölteni. A gépújratelepítéssel nem titkolt célom, hogy ahol lehet, szabad szoftvert használjak (ezáltal Bata is), persze tudom, hogy sajnos ő nem szabadulhat még a Windows-átok alól a sok célszoftver miatt. (Bezzeg ha shellben tervezne! Xterm, Eterm, rxvt ívben szaladna fel a partícióra.)

Aki idáig elolvasta, azt érdekli a téma: rájöttem, hogy a laptopomon a Flash- és libXaw-alapú cuccok 2 évig a DRI modul szükségtelen betöltése miatt csúsztak mindig szét. Most, hogy nem töltöm be a DRI-t, egyből jó lett minden.

Na, pizza time mostan.