Jabazz, for the record: szerdán squasholással egybekötött üzleti tárgyalás. Lol reakciója gyors és logikus volt: olyanok vagyunk már, mint a karnisos köcsög. “Egy napom a Dreamnél”, persze ki tudja, utolsó-e.

For the record, holnap még szabad, de ki tudja, tán Andi, tán Kinga, szerda ugye squash, csütörtök Szilva. A péntek már külön sztori, viszont el ne felejtsem, hogy hétvégén mozi, vagy valami hasonló.

(Basszameg, hogy nincs egy jól használható megoldás erre a naptár-ügyre. Van nekem online meg offline naptáram is, meg a telefonban egy szemi-online, de szart se ér, mert hol ide, hol oda felejtem el felírni a dolgokat, illetve többnyire időhiány miatt sehova. Kíváncsi vagyok, megoldotta-e ezt már valaha valaki. Más részről meg, ha már ki van az számolva, hogy az ember mennyi időt tölt alvással, menstruálással, lélegzéssel, szarással, akkor kiszámíthatná valaki, vagy legalább csinálhatna egy összehasonlító szavazást, hogy mennyi idő megy el az egyszerű önadminisztrálásra. Biztos nem kevés, biztos egyre több, és ez biztos aggasztó, meg szar, rothadó huszonegyedik század, satöbbi.)

“Függöny”, mondaná itt Angelday. (De mostanában Photoshopol inkább.)