Myself and I. Életem sok

Myself and I.

Életem sok területén (itt is) az elhanyagolás a jellemző történés. (Magyartalan, tudom: most a nyelvemet is elhanyagoltam.)Az ősz gyönyörű, de elhanyagoltam a fotózást, pedig kedvem lenne hozzá. Ma még legalább egy szervert megtelepítek, holnap talán lehet kitenni a kicsit helyére. Utána lehet nézni az sxc.hu-t, mert az új adatbázis-backenddel sokkal több embert tud majd kiszolgálni! Már így is mély csodálattal adózom HP-nek, hogy ennyire jól tolja a szekeret a cucc.
Tegnap Andi és Almodovar volt az A-terv. Utána B-, illetve L-tervek szövődtek (hiába, az esték mindig szövődménnyel végződnek; vagy csak akkor kezdődnek igazán?), örülök Bata sikereinek (“a B-terv sikeres”, mondhatnám), örülök a sajátjaimnak is, ha csak korlátozottan is.
(Vajon saját sikerként kéne elkönyvelnem, hogy majdnem a teljes Elektronik Supersonik szöveget elküldtem Batának SMS-ben?)
A hét másik eseménye saját szerverem most már egyre 100%-osabb véglegesítése lesz. Egy hétig futott gond nélkül, és bár az adminisztrációs felület még nem az igazi rajta, már aktiválható a dolog. Tűkön ülök, komolyan. Ha sikerülne oda kitennem, ahova remélem, hogy sikerül, akkor földhöz a segget verni.

Telepítsünk hát.