Travel. Van a pesti (illetve

Travel.

Van a pesti (illetve inkább a budai, XII. kerületi) éjszakában egy taxis, a Metál Taxis. Tagbaszakadt, nagydarab szakállas ember, évekkel ezelőtt (úristen, de rég volt az is már) nagyon sokat jártam vele, a Lol otthona – Lipi otthona viszonylaton és mindig valami jó zene szólt az autóban. Ma időutaztam: Lolt régi lakhelyére kísértem (kellemes hegyvidéki séta után), majd Metál Taxissal (már az autójáról megismertem, fehér VW Passat) hazautaztam (régi otthonomba), közben megtárgyaltuk, hogy milyen jó a Dream Theater, a Therapy?, a Black Sabbath, és hogy milyen kár, hogy egy csomó jó zene csak kazettán van meg nekünk. Még sok ilyen taxist a városnak, komolyan mondom.

A gépház jelenti, hogy a deja.hu átmozgatása megkezdődött, most várom, hogy frissüljenek be a zónák, hogy a többit is tudjam mozgatni. Drukkoljunk együtt.

Kellemes tüneti kezelést mindenkinek, aki ma tüneti kezelt, nyugodalmas jó éjszakát, ja, és ha valakinek hatalmában áll, állítsa vissza az órát úgy 3 órával, hogy ki tudjam aludni magam.