Az ember, akit arcon csaptak egy lábas szemöldökkel.

A következő post az ezredik – könnyes szemmel mondom ezt, mert már megint túl sokat néztem a monitort. Nagy dajdaj kéne most legyen, visszatekintés, statisztikák böngészése, “honnan indultam – hová megyek” cucc, ehelyett (előretekintés, jövőkép! – kevés teszteléssel) elindítottam két új családtagot: photo.lipilee.hu és radio.lipilee.hu. (Az elnevezés próbál értelemszerűen utalni a funkcióra.) Fotóblog, ahova a postok mellől ezentúl a fotók kerülnek (kisebb felbontásban – ez van), valamint webrádió, ahol a “Music for them asses” kategória, meg a Dep13 klub tagjai, szóval a lipilee’s finest zeneválogatás halad, napi 24 órában. Mindkettő áttervezés alá vetül (meg bővítés alá) egy későbbi időpontban, vannak még gyermekbetegségek, építő kommenteket elfogadok, vagy legalábbis nem fogok visszairányban anyázni.
A házban tehát a “see no evil – hear no evil – speak no evil” triumvirátus, és ezzel a strukturális fejlesztések a lipilee.hu birodalomban egy időre talán elegendőek lesznek.
(Remélem mindenki érzi a szinte skolasztikusan spirituális teljességet a “see no evil – hear no evil – speak no evil” hármasban szereplő ördögi tagadás, valamint a 999-ik bejegyzés, mint fordított 666 közt. Megtisztulnék?)