Egy geek izgalmas péntek estéje.

Kissé szórakozottan telt a nap vége: bent felejtettem a kulcsaimat az irodában (mindet, többek közt az irodakulcsot is, how lucky, hogy kártyával haladok be), szerencse, hogy mindig van itthon valaki. Nem törtem össze semmit és senkit, ami tulajdonképpen rendben van.
Megborotváltam a buksi fejemet, ami gyorsabban ment, mint gondoltam, egyelőre nem fedeztem fel azokat a részeket, ahova bérletet kapott a haj.

Az est hátralevő részében egyre kevesebb esély mutatkozik arra, hogy megnézem a Star Wars III-at, cserébe viszont rég elfeledett dolgokat művelek a gépemmel: pl. befejezem Susie eme postjának olvasását (lám, a szórakozottság: postolvasás közben kezdek el írni, doh), frissítem a rendszeremet, ennek keretén belül felteszek Mozilla Suite-ot Enigmail és Gnome támogatással (marad a FF+TB combo is, hely végső soron van), böngészni fogom a nagy világhálót, hisz még nem is voltam itthon se, amióta 2 Mbps a sávszélesség.
Zenét is hallgatok tán, esetleg még kategorizálom is. Ez utóbbi felette hasznos lenne, mert bár van Music Library-m, de szerencsétlen nem nagyon tud mit kezdeni a Track_01 jellegő száminformációkkal. (A biztonsági másolataimról beszélek, tudjátok. Egyébként tényleg.)

Hát ilyen az a bizonyos péntek este. A mai SWIII mellett az szól, hogy holnap szombat, bár ennél mélyebben nem tudnám megindokolni a dolgot.