A világ megbassza.

Basszátok meg a kéményseprők, hogy 3 órát váratni Jult. 200 ezer forintért ennyit váratni valakit, ilyen is csak egy monopóliummal fordulhat elő. Külön basszátok meg, hogy aznap váratjátok, amikor 120 ezer forintot kaptok egy összegben kézhez. Köcsögök, ha én ezt a három órát kiszámláznám nektek, mint munkaidőm, hát csődbe mennétek. Basszátok meg.
Aztán baszd meg te is, gázos RudiNándi, hogy behaluztad a kéménybélés létét. Nem lettem volna megsértődve, ha ezzel az egésszel előre tudok számolni, nem egy hét alatt kell kiadnom 200 ropit, nem kell a már felrakott csempét lefóliáznom (kiszámlázzam neked, köcsög?), aztán persze úgyis le fognak verni egy párat, azt meg fizetni. Mondom, baszd meg.
Aztán bassza meg az egész budapesti közlekedés, ilyen rettenetes várost nem hord sokat a hátán a föld. Nem vagyok egy nagy autóval utazó, de azért voltam egy pár ilyen jellegű városban már: Prága, Krakkó, Varsó… És Budapestnek messze a legszarabb a közlekedése. Nem csak az ad hoc útfelbontások miatt (baszd meg te is, Tuareges köcsög, de ez már lerágott csont), de rettenetesen el vannak baszva az utak szervezésileg is. Ha Hogy lehetséges az, hogy egy külföldi városban pillanatok alatt kiismerem magam, Budapesten meg szinte el van tévedve az ember megbaszott fia? Táblák elbaszott, láthatatlan helyeken, ha beállsz egy sávba, 5 perc múlva tuti váratlanul kisutcává válik… Követelem a Budapest – Halásztelek bicikliút kiépítését, és a hőmérséklet 20 fokban limitálását!