T-Online megbassza.

Jó ötlet, rossz kivitelezés ez a polgári engedetlenség a T-Online ellen. Számoljunk csak: nekem van egy 2 Mbps kapcsolatom, nekik pedig van – gondolom – 100 Mbps, egy hétköznapi szerverhosting, ugyebár. De legyünk arcok, mondjuk azt, hogy az emberek nagy részének 1 Mbps kapcsolata van, mert (no offense legyen szólván) csóró és/vagy smucig. Ha tehát 100 ember elkezi egyidőben letölteni azt a file-t, akkor – hopp! – betelt a 100 Mbps szerverhosting csomag, a 101-edik ember már töredéksebességgel fog letölteni. Másik irányból számolva: mivel a szervernek 100 Mbps kapcsolata van, ez a maximum, amivel a T-Online-t “figyelmeztetni” lehetne. Ha ha ha.
Az első számítási móddal az látszik, hogy 100 ember fogja figyelmeztetni a T-Online-t (röhej), a másodikból meg az, hogy 100 Mbps által akarjuk elfloodolni őket: röhej.
Srácok, a megoldás (a hozzászólásokban írták, és ti elvetettétek) a BitTorrent, nincs az a szervermennyiség Magyarországon, aki elegendő sávszélességet tud biztosítani egy T-Online térdre kényszerítéséhez.
Így meg csak egy röhejbe fulladt próbálkozás lesz az egész.