Carpal.

Rinyálhatok? Oké.
Tegnap és -előtt a bringán szétvertem a csuklómat, 4 baros gumikkal és kb. 30-cal legurulni a Margit-híd budai hídfőjénél a jobbrakanyarodó sávban, na az nem funny. Nem estem el, én tudok bringázni és nem taknyolok hetente kétszer (lolka), de beindult az ínhüvelygyulladásom, úgyhogy holnap érdekes lesz a gyurmaszakkör. (Mert, Drojiddal vagy nélküle, lesz.)
Egyébként botrány, hogy kemény gumikkal mennyire nem jó közlekedni itt. Az óbudai bringaútszakaszt aki kitalálta, azt bazmeg át kéne küldeni egy fakerekű bringával rajta. Aztán meg átmenni rajta, ugyanazzal a bringával. Macskakövet bringaútra, hát gratulálok.
A várba föl persze 21-esben raktam, ott meg a rendőrök persze, borfesztivál hollárihó alapon jól kiálltak és egyszerre igazoltatták a fél várost. Már várom, hogy mikor állít meg egy rendőr ilyenkor, hogy hol az első lámpám, és akkor válaszolhatom neki, hogy “lettetek volna akkor ilyen kurva éberek, amikor kilopták az autóból”, de basznak ezek a bringásokra. Pedig tegnap ittam 2 pohárt bort is (2 pohár, muhahaha), az már szondapozitív.
A végén csak baszom itt addig a rezet, hogy be tudok nézni a Szódába.