Amerikai kutatók megállapították.

A töredezettségmentesítés gyorsítja a netezést. Hihetetlen, de igaz.
A cikkről eszembe jut a vicc, amikor a tudós elkezdi levágni a szöcske lábait és minden láb után mondja neki, hogy “ugorj szöcske”, a szöcske meg persze ugrik, aztán a hatodik láb levágása után tudósunk megállapítja, hogy ha a szöcskének minden lábát levágják, akkor megsüketül. Amikor a viccet először hallottam (ovi, vagy alsós isi), még nem tudtam, vasfüggöny volt meg minden, tudjuk, de most már egyértelmű, hogy az a tudós is az “Amerikai kutatók” csoport tagja volt.
Felmerül az a kérdés is, hogy egy magát “Informatika és Tudomány” szavakkal hájpoló portál milyen megfontolásból tesz ki egy ekkora baromságot, illetve hogy ki az a debil, aki ezt eredetileg megírta. (A második kérdésre könnyű választ találni: Joe Kinsella, a csodálatos WindowsITPro magazin szerzője, eddig 5 cikket tud maga mögött, főleg spyware témakörben, ami nem lenne baj, de egy ilyen szösszenet után az ember óhatatlanul elgondolkodik, hogy milyenek lehetnek azok a cikkek…)
A linken egyébként Wade ült üveges tekintettel órákig (hajnalban – elmondása szerint), neki is túlcsordult a hülyeségpuffer.