Állíttasd be a fényszóróidat, különben szájoncsaplak.

Párhuzamban Karlsruhe vagy a Bringautasok kivilágítós postjával (amit sajna nem találok), íme ugyanez autósoknak.
Szerintem ugyanis az egyik legtaplóbb hanyagság, amit autós elkövet, az az, hogy nem állíttatja be a fényszóróit. Sajna a legnépszerűbb 5 milla körüli kategóriában nem alapszolgáltatás, hogy beállított fényszóróval kapod az autót. Így aztán nagyon sok autó szaladgál úgy az úton, hogy egy egyszerű tompított esetén is elvilágít a picsába a fényszóró, mint egy kibaszott légvédelmi reflektor, elvakít előtte haladót, szembejövőt, ráadásul pont azt nem világítja, amit kéne: az utat.
Úgyhogy kedves hanyag autós, ha azt látod, hogy a fényszóród olyan magasra világít, hogy az előtted haladó Lee visszapillantó tükrében is látni, akkor ugyan menj már, és állíttasd be, mert különben szájoncsaplak. Az enyém is rosszul volt beállítva, és nekem is sikerült beállíttatni, 5 perc alatt megcsinálják, soron kívül, ingyen, és még bocsánatot is kérnek érte.
Versenyben van még egyébként a lapos gumi, ami aztán akkor durran ki az autópályán, amikor épp mellettem vagy.
Valamint versenyen kívüli különdíjas köcsögség úgy reflektorozni gátlástalanul, amikor előtted is vannak és szembe is jönnek. Égjen ki a Xenon izzód, fasztarisznya.
(Lipilee autópályán összegyűlt gondolatait olvashattátok. Most pedig Lipilee megy és átveszi a vadiúj custom motyóját, jipí!)

(Update, helyesírási hibák utólagos javítása után: Hogy én mennyire gyűlölöm ezt a billentyűzetet. Nem értem, Bata hogy tudott rajta gépelni, illetve nem csodálkozom, hogy rosszul.)