RSS Feed para resolved.

Megoldódni látszik az RSS Feed para. War_New utólag megdolgozott a Statgép meghívóért és felhívta a figyelmem az rss2email projektre, ami szerveroldalon fut, és nagyjából megoldja az összes gondot, amit felsoroltam:
1. Szerveroldalon van tárolva a feedlist. Ha hozzá akarok adni egy feedet, parancssorból megteszem. Ugyanígy távolítok el és listázok.
2. 5 percenként (szintén szerveroldalon) ellenőrzi az esetleges új postokat, emailben küldi nekem, ha van valami. (Nem default, de állítható, hogy HTML-ben küldje.)
3. Egy elegáns procmail szabállyal beleszűröm a megfelelő folderba az emaileket. Mivel script generálta őket, ez nagyon egyszerű: van benne User-Agent header, valamint a postok From: headerje is feedre jellemző.
4. Innentől meg az IMAP flexibilitásának köszönhetően tényleg mindig csak az új RSS elemek jelennek meg újként az RSS folderben. Értelemszerűen amit a munkagépen elolvastam, az az otthonin is “Seen” flaggel fog szerepelni. Ráadásul innentől akár webmailen is akárhonnan megnézhetem, hogy mi új történt az RSS ringemben. (Ettől persze laptop még kell.)

Egy szó, mint száz: köszi, War_New. Kell még egy Statgép meghívó?

2 hozzászólás “RSS Feed para resolved.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.