A Pinnacle Systems pedig bekaphatja.

Agyfelbaszóan szar program, nem is tudom, mikor láttam ilyet utoljára. Próbál az ember kedveskedni, vesz ajándékba egy PCTV 50e USB-s TV-tunert, Pinnacle, az jó gyártó. Aztán megcsinálja a kábelt, hogy tényleg jöjjön is adás, majd megpróbálná beizzítani a tunert.

Hát nagy lófaszt, azt kap cserébe.

A kezelőszoftver felmegy kb. fél óra alatt, már ez röhej. Újraindítás, persze, mert a Windowst még leállítani is csak újraindítás után lehet. Aztán programindítás.

Fagyi, kékhalál, újraindulás. Programindítás újra.

Fagyi, küldjünk-e hibajelentést, meg még a faszom nem kéne, cancel. (Ilyen viccesen kevert nyelvű az interface, mert miért ne.) Keressünk frissítést.

3.2 a jelenlegi verzió, van 3.4, hurrá. Adjam meg az emailcímemet, anyá[email protected]. Adjam meg a leánykori nevemet, a születési időmet, a címemet, kérek-e hírlevelet. Kurvaanyád neked is meg a frissítésnek is, dögöljön meg a Pinnacle ahol van. Programindítás távirányítóval.

Csoda, működik. Nézzünk TV-t. Fagyi.

Rohadjon meg az összes fejlesztő a Pinnacle-nél, megyek inkább írok egy postot.

Bazdmeg az ember kedveskedni akarna, meglepetést okozni, jóindulattal, és akkor ezt a szart kapja a képébe, le sem írom, mennyire sokezer forintért.

Szar szemét szar Pinnacle, soha soha soha a büdös kurva életben semmit nem veszek, amin ez a string van, és te se, ha nem akarsz kikúrni magaddal.
Basszák meg.

Egy gondolat “A Pinnacle Systems pedig bekaphatja.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.