Csődközelben az SGI.

Az SGI (vagy ahogy az oldskool arcok ismerik, a Silicon Graphics), madara valaha magasan szállt, most egy gyenge 2006 a csődöt jelenti nekik. Igazából valószínűleg ezt nem fogják megvárni – kíváncsi leszek, melyik nagy iparági képviselő koronagyémántjai sorát fogja szaporítani a brand, ami sokat jelent, de keveset tartalmaz. (Sejtés: ki sokat jelent, keveset tartalmaz.)

2 hozzászólás “Csődközelben az SGI.” bejegyzéshez

  1. Az ipar másik minőségi és nagymultú képviselője, a Digital mellett van a logikus helye. Tudod, ami compaq lett, majd HP. Pont ma láttam a világ két legkoszosabb terminálját, digital feliratú VT102-esek voltak.

    Azért a cray-hez nem érhet fel, ami ma a SUN-nál piheni örök álmát, és eg ykicsit tovább él a Sun Fire-okban. Bár a Fire és az Origin formavilága mutat némi hasonlóságot. Mindkettőből szintén láttam ma, ugyanabban a gépteremben.

    Így múlik el a világ dicsősége, valamint ennyit ér ha valaki a minőségre törexik.

  2. én is erre tippelek, de emlékezz, milyen felzúdulás volt (a tőzsdén is), amikor a HP meg a CPQ egyesült… nem biztos, hogy most bele akarnak menni. a Sun-ban most több bevásárlókedvet sejtek.
    meg hát jobban is örülnék neki, mekkoraszarmár a HP :)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.