Park no evil.

“Van valami probléma, köccsög?”

Ez volt a válasz az “ez így nem lesz jó, bringaúton álltok” kommunikációs próbálkozásomra. (Pont az orrom előtt álltak be a bringaútra, elém.) Néha szégyellem, hogy nekem is van autóm.

Sokszor volt már olyan, hogy városban közlekedtem én, az autó, meg az anyósülésen a valaki, és meglepve tapasztalta, hogy nem vagyok hajlandó az Andrássyn megállni az Oktogonnál. “Miért nem állsz ide, mindenki más itt áll?”, “mert ez bringaút.”

Bécsben persze nem volt ezzel probléma: mélygarázsok, szevasztok. Valamint a tegnap esti autósért kárpótol a reggel, amikor köszön és visszaköszön a fellow biker. Jó ez.

10 hozzászólás “Park no evil.” bejegyzéshez

  1. Érdekes ez, Miskolcon (pontosabban a Bükkben) biciklizve nem találkoztál régebben olyan bringással, aki ne köszönt volna előre, de minimum vissza. 10 éve élek Pesten, akkoriban itt a köszönő bringás volt fehér holló. Nem tudom, Miskolcon most mi van, de most már itt, Bp-en is (pontosabban a Pilisben) köszönnek. Ez jó ez.

  2. Ilyen “tahó vagyok – kerékpárúton parkolok” brutál levehetetlen matricát nem lehet valahol kapni? Én ragasztanám szorgalmasan…

  3. Msagam részéről az- állok elébed s kicsapom az ajtómat, miközben jössz ezerrel- a favorit… Totál feleslegessé tesz bármily karcolót…

  4. Különösen. Ajtón csattansz, repülsz, felhón át vagy gellert kapsz :-)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.