Napló zoo.

A hajnalit folytatandó…

Minden esemény előtt előjön ez az ellentét dolog. Kikerültünk (nagyon helyesen) az egyik legolvasottabb autósblogra: Élőben a városból cikk. Sejtem, hogy a kommentboxban parázs vita fog kialakulni.

Mosolygok (én mosolygok) a kettős mércén, amit itt látok: az autósókkal ki van szúrva mert be van akadva az egész város (skandallum), az evil önkormányzat mindenhova buszsávot fest (skandallum), pedig annyi lenne az egész, hogy ledózeroljuk a belvárost és húzunk egy autópályát a helyére. Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem végigfut a hátamon a borzongás, ha elképzelem az Oktogont többszintes (!) kereszteződéssel, és ha már, akkor miért állnánk meg az Oktogonnál: csináljunk mindjárt a Blahára is, meg a Jászaira, meg lehetőleg az Astoriára is, meg az Andrássyra végig. Aztán majd integetünk az ott lakóknak reggelente.  Közlekedni lehet majd,  a szmog miatt ködlámpával („ködzáró fény”), és lehetőleg csak Gödről Budaörsre, mert a város, na az lakhatatlan lesz.

A bécsi-svájci példa jó, élvezném, ha itt is lenne ennyi kultúra. (Etwas kultur muß sein!)

3 hozzászólás “Napló zoo.” bejegyzéshez

  1. panna szerint:

    csúnyán be vannak gyepesedve az agyak ebben az országban, az a baj…:-(

  2. Balázs szerint:

    Egyre inkább úgy vélem, hogy itt akkor lesz csak több kultúra, ha majd a románok, szlovákok és társaik tényleg elfoglalják ezt az országot.

  3. attty szerint:

    Relatíve? :-)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.