Lake district over.

Nem mondom, hogy úsztunk a térerőben meg a wifiben az elmúlt pár napban, de jól is van ez így. All in all, a Lake District gyönyörű hely, LOTR-beli Shire jellegű helyekről sétálsz át Hegylakó jellegű helyekre, a temetőben kelta keresztek és motívumok, Keswickben szinte senki az utcákon, rengeteg a birka meg a zöld, és fűtés- és áramnélküli helyen aludtunk. Láttam Tornado vadászbombázót (a hangja sokkal később ér oda, mint a gép és kurva hangos), vezettem jobbkormányos autót a bal oldalon (fura érzés, de megszokható), láttam a tengert (as a matter of fact, tapicskoltam is benne, ráadásul technikailag ez az óceán volt asszem) és közvetlenül mellette egy (valószínűleg) atomerőművet, vettem laptopot (igen, igen) és fizettem érte (otthoni mércével nagyon keveset) két hitelkártyával, mert itt olyat is lehet (képzeld el, mi lenne egy ilyen próbálkozásból odahaza, úristen, ilyet biztos nem lehet, what to do it), és elértem, hogy a paki csirkés már arcról felismer: “you like chicken wings, yes?”
Jul most épp aluszik (de miért aluszik a csopportezető?), a nap hátralevő részében pedig Leeds van tervben, kidöglés parkba, mert az idő gyönyörű.
Hazatértemig nem tervezek már net felé nézni (így is túl sokat neteztem), holnap Yorkot fogom járni, úgyhogy ha mailed van pending (és ha küldtél, akkor van), akkor légy türelemmel vasárnapig.

2 hozzászólás “Lake district over.” bejegyzéshez

  1. Már a H5n1 nélkül is csirkemérgezést fogsz kapni. A csirke génállománya hamarosan keveredik a Tiéddel, mert hiszen ettől tartanak a génmodósítást ellenzők is, nem?

  2. Uristen, s mire haza, addigra toll a fulibe brrr…a nyul meg unidentitty lesz

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.