Ideális szervező afterfart.

Volt ugye az a cikk eszpeetől az ideális szervezőről. Egyetértettem vele, ma is egyetértek: az ideális szervezőt 2006-ban úgy hívják, hogy jegyzettömb meg golyóstoll.

Mégis, az ember próbálkozik: a lipilee.hu új fícsöre, hogy megpróbálom közelebb hozni a programjaimat az olvasóimhoz és magamhoz. Általános probléma, hogy aki találkozni akar velem, nem tudja, hogy hol vagyok (nem beszélve magamról), na ennek próbálom elejét venni. Kint a jobb oldalon megjelent a “Where’s lee” calendar snippet (a fotóblogletek fölött keresd, és igen, a “Where’s Wallee” utánérzése); egyrészt (főleg?) magamnak is megpróbálom vezetni, hogy mi van (határidőnalpó funkció), másrészt próbálom majd követni benne, hogy adott este épp melyik helyen vagyok felbukkanós. Maga a “Where’s lee” szöveg pedig link a naptáram publikus részére.
Nem titkolom, hogy a dolognak van tesztelési célzata is: a naptár alatti engine a Webcalendar nevű, PHP-alapú webes naptármegoldás sok fícsörrel, ami a közeljövőben képes lesz arra, amire én régóta vágyom: egy full iCalendar-kompatíbilis, weben is szerkeszthető csoportos naptármegoldás, LDAP-, meg mindenféle támogatással, tehát a tömegekre is felkészítve.

Egyelőre egyjuzeres a dolog, később bővülhetünk, de az már egy másik sztori lesz, másik fórumon.

3 hozzászólás “Ideális szervező afterfart.” bejegyzéshez

  1. webcalendar rulez, tobb eve hasznalom, igaz csak privat cuccokra.
    teljesen korrekt es fejlesztik is, asszem meg tan bugot is reportoltam es pikk-pakk javitottak.

  2. ja kerdes, ezt te hekkelted h itt latszik v van erre tool?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.