Not my day.

Na fasza: laptop tört. Beindul, meg minden, de letört belőle egy darab meg benyomódott az egyik sarka. Ha el akarnám valaha adni, ez egy elég konkrét értékcsökkentő tényező lenne…

Azon gondolkodom, hogy az autós kátyúperek mintájára nem lenne-e érdemes egy bringautas próbapert indítani a főváros ellen. Jogászok, mit gondoltok? Egy pillanat alatt ért engem most kb. 40 ezer forintnyi kár ért a csodás burkolat miatt. Esőben életveszélyes a burkolat, és hogy is mondják az autósok: “korlátozva vagyok a mozgásom szabadságában”, vagy mi. (Így fájó vállal meg seggel végképp.)
(Gondolom a hivatalos válasz a burkolatra az, hogy “esőben ne bringázz, az szabadidőtevékenység”.)

7 hozzászólás “Not my day.” bejegyzéshez

  1. Vagy hogy nem rendeltetésszerűen használtad a taknyos burkolatot. Azon ugyanis nyilván csak bobozni szabad. És biztos átlépted a megengedett sebességet is. Már még az aszfaltom, nem reptében.

  2. Vagy csak simán relativ gyorshajtás, nem az útviszonyoknak való megfelelő közlekedés, stb :)

  3. Bassza meg! Megmondtad hétfőn. Megmondtad! Ördög a falra nevesített esete.

  4. Namármost a helyzetet túlzottan fokozni nem kéne. Engem mondjuk reggel az autósok ( gyalogosok) konkrétan nem vettek észre, alig győztem ugrándozni :-( pedig rikitó vörös kinai esőkabcsiban toltam…igaz, én se láttam másokat :-) csak a remek pocsolyákat kaptam zúditni a teljes beterülésig :-( menjünk tüntetni, elegem van a mostani időkből :-)

  5. Szerintem hivatalból fognak ellened eljárást indítani, mert nem az útviszonyoknak megfelelően tekertél.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.