Gigasztár.

Egyrészt nem értem, miért olyan nagy trouvaille Ruzsa Magdi. Nem értem, mert amennyire én látom, van neki 2 hangja: a “halkan danolászok”, meg a “toporzékolva szarok be mindjárt, úgy kiabálok”. Nem kérdés: mindkettőt egyenként irigylem tőle, mert közben tisztán énekel, de azt hiszem ennél több kéne, hogy kelljen egy Megasztárba. (Nem fogok Megasztár-rantblogot csinálni itten, de egy szezonba egy belefér, nem?)

Az is még baj vele azt hiszem, hogy részen politikai kérdés lett a szavazásból (aki magyar, Magdira szavaz), amit végtelenül röhejesnek meg szánalmasnak tartok.

(Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindenki hülye, aki Magdira szavaz, illetve nem azt akarom mondani, hogy a másik srác jobb lenne – nem foglalok állást, mert szerintem a technikailag győztes csaj már kiesett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy, és itt kezdd el olvasni a postot elölről, ha elsőre nem érted meg. Végtelen loopba esett juzereket csókoltatom.)

2 hozzászólás “Gigasztár.” bejegyzéshez

  1. Radioban hallottam, hogz mult evben tobb milliardot osszesmsezett a magyar a csatornaknak…megbizhato forras meg, hogy a biztonsagi or is statiszta Gyoziket meg, ahogy mostani ritka tvbekukkantos eletem alapjan arovid hirdetesekben latom, kiskoruveszelyeztetes miatt siman es csont nelkul

  2. Teljesen egyértelműen Angéla volt a legjobb… Bár nem énekel mindig tisztán, mint fent említett Magdi, de mint azt PrPici is már mondta: ki nem szarja le…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.