Mentem szembe.

Ragmegvonalon egyébiránt ma annyi az érdekesség, hogy reggel végre MPIO-val akartam jönni, hogy végre a tartóstesztet is megrakjam kicsit (önmagammal szembeni fogadalom: vagy MPIO, vagy laptop a háton, és hosszú ideje ma először nem kellett az Athon), erre nem lemerült szárazra?

Továbbá egyre gyorsabb vagyok a slick gumival (kicsit más lett a bringa fizikája, szokni kell), bár ma valamiért diliház volt (állítólag jövő héttől több tonna kisiskolással lesz reggel kevesebb és jobb a közlekedés), egyszerűen képtelen voltam egyenes vonalon menni: hol egy sávváltó autó, hol egy belógó busz, hol egy kereszteződésbe beragadt bénarépa – mondom, insane, úgyhogy én meg gyakorlatilag szlalomoztam autóról autóra.

A Dohányban (Panna, figyedoda) majdnem zanyáltam, olyan frankó a felkapart aszfalt, de aztán valahogy mégis együtt maradtam, én meg a kerékpár. A statisztika szerint 4-5 évente esek egyet, és ezt igyekszem tartani. (2010-ben mennyire fogok már parázni, lol.)

3 hozzászólás “Mentem szembe.” bejegyzéshez

  1. Nem vagy egyedül… Hétfőn én is majdnem. Azt néztem, hogy a túrógépen volt egy-két izé, ami pont olyan kerékszélességű gödröket vájt a betonba… És nem is látszik elsőre, hogy ennyire gázul nemenjarra kategóriás.

  2. Emberek, szedjétek már össze magatokat :-)
    Én tegnap arra bicikliztem, majdnem gyorsan, csak aztán tökgyenge voltam.
    Semmi baj azzal az úttal (ahhoz képest, hogy a többi milyen).

    “a túrógépen volt egy-két izé” :-)))

  3. oh, en mult heten tertem at slick gumira (+egy teljesen mas bringara :)).. eleg fuurcsa a nagy terepjaro MTB utan

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.