Hétvégeblog.

Kezdve a pénteki West Balkannal, ahova eleddig nem jártam sokat, de Slowhand miatt ezután fogok. Szombaton aztán (miafaszt csináltunk egész nap?) Bo Concept (wengé is teh color) – elegáns, stílusos. (Bo.)

(I kinda felt the need.)

Múzeumok éjszakája (autóval, a vállam továbbra is gyász, viszont nem én vezettem), bélyegmúzeum, hátoncsorgósizzadtságos tárlatvezetés, a kolumbiaiak nem minden bélyegén van LSD.
Vasárnapi punnyadás, bumm egy polc a routereknek, bumm a ruháimat is van hol tárolni. És bumm egy Underworld, a Zita szerepe többnyire kimerül a szépségében, viszont annak maradéktalanul eleget tesz.

Most hétvégén Balatonra megyünk, flekkent eszünk vacsorára és lecsót reggelire és a lábunkat lógatjuk a kristálytiszta tóba, fröcsköljük a vizet, az élet szép, szúnyogok nem érdekelnek.

Egy gondolat “Hétvégeblog.” bejegyzéshez

  1. Most hétvégén mi is balatonolunk, majd integetünk, hacsak nem leszünk hozzá túl részegek. (Majd földön fekve integetünk)

    Tudja valaki, hogy nálunk hol lehet kapni 3M Ultrathon szúnyogriasztót? Nem a 80-as évek ez, banyek, hogy amcsi cuccot itt nem lehet megvenni…

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.