6. nap.

És eljöve a szombat, Isten szent napja, és ezek a buzik természetesen reggel fél nyolckor már kopácsolnak, hol az az arzén.

De most komolyan: mit lehet velük tenni azon kívül, hogy udvariasan megkéred őket, hogy ugyanmárlécci. (Amire ők magukban csak annyit mondanak: lol.) Én miért tudtam kikötni a kőműveseimnek, hogy hétvégén nincs meló?

9 hozzászólás “6. nap.” bejegyzéshez

  1. Ordogot a falra. Mar nalunk is gozerovel zuznak. Csempet falrol le a hangok alapjan. De gondolom ez nem vigasztal…:-(

  2. Nem baj, úgyis Bécsbe akartál menni. Egész napra. Biztos olvasták, s csak segítettek felébreni…:-)

  3. _nyilván_ megmérgezlek te geci! :)

    ezen besírtam :D

    én a kölcsön gumibelsőt tudom felajánlani. némi közelharc árán megfojthatod vele, esetleg lenyomhatod a torkán. (bizonyos idő után a hatás ugyanaz)

  4. Ja, és egy ilyen soklakós házhoz sok-sok türelem kell. 2-3 szint és 2-3 lakás közelségben a fingást is meghallani; a falfúrást már mindenképpen. És elfelejtetted, hogy attty is püfölte a falat hétvégén, anno? Mert csak akkor volt ideje. Szerencsére csak egy szomszéd volt… Az elegáns, hogy kiadod a melósnak, hogy ne dolgozzon hétvégén, de hátha az embernek nem fussa olyan melósra?
    Attty most kénytelen elviselni (és csak magában morog), hogy a q.. a üdülők hétvégén fél napig nyírják a 30 m2 füvüket robbanómotoros fűnyíróval, ami mellet ordít a rádió, hogy jól hallják…
    Tiszteljük felebarátaink agybaját, mondta Csülök… Minenesetre ez e béke záloga, egy bizonyos határig.

  5. Feljelented bazmeg. Csendháborítás, 150.000 Ft a díjtétel és/vagy másfél hónap elzárás, ha jól emléxem.
    Most jöhet a szent szöveg a jó szomszédságról meg ilyen hülyességekről, de ha belegondolsz, akkor egységsugarú taplókkal nem akarsz jóban lenni.
    Nekem legutóbb az is bejött, hogy megemlítettem a társasházi épületgondnoknak (aki véletlenül jóban van a csendháborítóval), hogy a következő ilyen esetben a rendőrségre számíthatnak. Azóta (másfél éve) nem volt komolyabb balhé.
    Arra figyelj, hogy igazad legyen, hétköznap pl. 22-6 között van “védett időszak”.
    http://www.magyarorszag.hu/hirek/kozelet/rendzavaras20041203.html

  6. Már ahol, pl itt Zuglowban valami helyi rendelet van, ami némiképp kibővíti a zajmentes időszakot. Egy kulturált társasházban pedig, főleg, ha munkások is jönnek, vagyis tudni lehet jóelőre az időpont, szokás kiírni a bejáratnál, hogy kedvesszomszédokzajonganifogokettőleddig.

  7. Ja, és nem szabad fos újépítésű társasházba költözni, ahol papírból, vagy 10 centis betonból vannak a falak, ami csak arra jó, hogy messzire továbbadja a bass rezgéseit…
    Továbbá nincs kialakult lakóközösség, beköltözik a sok surmó, aki úgy gondolja, hogy ha kicsengetett pár millát a lakásért, akkor azt csinál, amit akar. Nálunk konkrétan a csendháborító tapló azt megcsinálta, hogy zárat szereltetett az előtte lévő folyosó szakaszajtóra, így még csak be sem tudok csöngetni hozzá, hogy mi a ***** ***** bömbölteti a hifit. Azt sem tudom melyik köcsög az, pedig biztos láttam már. Szerencsére ezt csak bérelem, rövidesen veszünk egy rendes használt polgári lakást, 50 cm-es téglafalakkal :)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.