Hahó, a tenger.

Back from Horvátska.

  1. A telefonom begyászolt (Nokia 6320, vagy 6230, vagy mi, finn csoda), időnként csak úgy kikapcsol, ilyenkor 33%-os eséllyel lehet újra bekapcsolni, cserébe van, hogy elfelejti, hogy ő tud JPEG-et megjenelíteni, és “unsupported file format”-tal veri ki a szemem. Újraindulás után teljesen visszaáll defaultba minden beállítás, de legalább a kontaktjaim megmaradtak eddig.
  2. A horvát tenger gyönyörű. Mivel kurvamaleg van és sós a víz, továbbra is egy Alpok-beli sízésre szavaznék, ha választani kéne. Téli ember vagyok, ez van. (Azért laknék az Adrián is időnként.)
  3. Update 1: Horvátországban vezetni szar. Hiába a sok és jó autópálya meg autóút, ha ott egy nép, aki egyszerűen nem tudja használni. Kétféle vezető van: a hülye, aki folyton a belső sávban autózik, még ha 110-zel megy is, és ha előz, akkor 112-vel előzi a 111-gyel haladót (utána persze visszalassít 109-re, hisz végre elmúlt a stresszes helyzet), meg a még hülyébb, aki beláthatatlan kanyarban elkezd előzni mint az állat, aztán gyakorlatilag letol, mert persze jönnek szembe. Szóval a horvát alapvetően nem egy finn raliversenyző, dobnám mindegyiket PÁV-ra.
  4. Update 2: Képek innentől visszafele.

3 hozzászólás “Hahó, a tenger.” bejegyzéshez

  1. ad 1.) Amíg még nem vesződtél túl sokat a finn csoda új beállításaival, lement minden és szoftverfrissít. De azt ne várd, hogy a banki árfolyam-lekérdezésénél azután nem jelenik majd neg az ATS, DEM stb….
    ad 2.) Biztos nem láttad a víz alatt a sittet, autógumit, szemetet… Meg a természetvédelmi (Cornati) területen a partra vettett műanyag flakkonokat, fáradt olajat. Utóbbit biztos nem a kirándulók hagyták ott…
    Persze, a természet hatalmas, és gyönyörűség legalább 90%-ban igaz. Ha valaki nem ilyen pöttyös májú.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.