Index.

Lol.

Azt hiszem eme cikk olvasói is előbb olvasták Willfreemannél a Pató Pál híd ötletét, mint az Indexen. A dolog nem véletlen: előbb jelent meg nála, mint a népszerű portálon.

Itt kezdett nekem röhejessé válni az önfényezés, pedig nettó is szánalmas. Igen, Indexes srácok, mi is tudjuk, hogy csak nektek jut eszetekbe ilyen zseniális elnevezés egy hídnak. Senki másnak. Akinek mégis, az hazudik. (Leleplező cikk! Leleplező cikk!)
Gratulálok.

(Emellett viszont drukkolok annak, hogy a Pató Pál elnevezés nyerjen. Tényleg jellemző lenne, és kíváncsi is vagyok, mit lépne a közlekedési izémizé biszbasz.)

2 hozzászólás “Index.” bejegyzéshez

  1. Igazából az Index egy jó fél évvel korábban Pató Pál beruházásai címen már közzétett ilyen projekteket, köztük a hidat is. De az biztos, hogy én voltam az első, aki a sajtóközlemény körbeérkezése után az M0 honlapra benyomtam szavazásra ajánlva. :)

  2. ja és még annyi, hogy a mai sajtóközlemény szerint a névjavaslatokból a “Földrajzinév elbíráló tárcaközi bizottság” fog választani 3 olyat, ami szerintük is vállalható. Tehát nem feltétlen a 3 legerősebben támogatott fog átjutni a bizoccság rostáján.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.