Víz víz.

futárzsákos háromszögA Szöveccség uccában még csak arculcsapott egy vizes újságpapír – de már itt sejthettem volna. A Wesselényiben aztán olyan víz esett le onnan fentről (up there), hogy mire fedél alá értem (ezt ott egy sarok-kapualjban véltem manifesztálódni), csatak olyan lettem. Gondoltam, hogy kérem a telefonos-Seatos segítséget (nem nekem, hanem a laptopnak), de aztán empirikusan meggyőződtem a Bagaboo tatyó valóban-vízhatlanságáról (pedig nem gondoltam volna, hogy száraz marad azokban a nehéz (vizes, ámde nem nehézvizes) percekben is és a folyadékot nem ereszti át), utam folytatása mellett döntöttem: Jul, mint would-be-driver a sarki plázában ragadt Szillel és papírokkal, meg különben is. (A képen figyeljük meg a komikumot: a futárzsák után ilyen háromszög marad szárazon. Később ott is benedvesedtem.)

A szomszédok meg örülnek: napközben Jul hallgatott nagy hangerőn Nightwish-t, erre, mire fellélegezhetnének, hogy elment papírot vásárolni ő (de mindjárt jő), hazarombol a lee csatak vizesen, centrifuga-pozitív állapotban, és elkezd na mit hallgatni?

Nightwish-t.

Nagy hangerőn.

Ők meg felújítottak sok szombaton, szevasz.

6 hozzászólás “Víz víz.” bejegyzéshez

 1. katuska szerint:

  Leesett, villamos megint nem j’rt, de most legal’bb meg’llt a bus.
  Tudnám, AbaBotond micsér veszi fel félévente a nagy teljesitménylét

 2. darthwalk szerint:

  aba botond annyira tehet az esőről mint noé. ilyenkor azért áll meg az élet merta csatornákat nem lehet ekkora teljesítményre méretezni, mint az év legextrémebb esős napja.

  btw a bagaboo teherautóponyvából készül, az meg csak nem ereszt :) nekem volt alkalmam tesztelni az _összes_ idei nagy nyári zuhéban (volt 3 vagy 4)

  szóval akármit szállíthatsz benne :)

 3. lipilee szerint:

  teherautó is beázik, ha egy slaggal belocsolsz a raktérbe. attól féltem, hogy a zseb szélei mentén, ahol zárom, ott befolyik – de szerencsére nem.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.