Víz víz.

futárzsákos háromszögA Szöveccség uccában még csak arculcsapott egy vizes újságpapír – de már itt sejthettem volna. A Wesselényiben aztán olyan víz esett le onnan fentről (up there), hogy mire fedél alá értem (ezt ott egy sarok-kapualjban véltem manifesztálódni), csatak olyan lettem. Gondoltam, hogy kérem a telefonos-Seatos segítséget (nem nekem, hanem a laptopnak), de aztán empirikusan meggyőződtem a Bagaboo tatyó valóban-vízhatlanságáról (pedig nem gondoltam volna, hogy száraz marad azokban a nehéz (vizes, ámde nem nehézvizes) percekben is és a folyadékot nem ereszti át), utam folytatása mellett döntöttem: Jul, mint would-be-driver a sarki plázában ragadt Szillel és papírokkal, meg különben is. (A képen figyeljük meg a komikumot: a futárzsák után ilyen háromszög marad szárazon. Később ott is benedvesedtem.)

A szomszédok meg örülnek: napközben Jul hallgatott nagy hangerőn Nightwish-t, erre, mire fellélegezhetnének, hogy elment papírot vásárolni ő (de mindjárt jő), hazarombol a lee csatak vizesen, centrifuga-pozitív állapotban, és elkezd na mit hallgatni?

Nightwish-t.

Nagy hangerőn.

Ők meg felújítottak sok szombaton, szevasz.

6 hozzászólás “Víz víz.” bejegyzéshez

  1. Leesett, villamos megint nem j’rt, de most legal’bb meg’llt a bus.
    Tudnám, AbaBotond micsér veszi fel félévente a nagy teljesitménylét

  2. aba botond annyira tehet az esőről mint noé. ilyenkor azért áll meg az élet merta csatornákat nem lehet ekkora teljesítményre méretezni, mint az év legextrémebb esős napja.

    btw a bagaboo teherautóponyvából készül, az meg csak nem ereszt :) nekem volt alkalmam tesztelni az _összes_ idei nagy nyári zuhéban (volt 3 vagy 4)

    szóval akármit szállíthatsz benne :)

  3. teherautó is beázik, ha egy slaggal belocsolsz a raktérbe. attól féltem, hogy a zseb szélei mentén, ahol zárom, ott befolyik – de szerencsére nem.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.