BigUP.

UP cikke az Indexen igenjó, kihagyni kár.

Azért persze a magyar katonai potenciált se álljuk meg röhögés nélkül plíz, igaz, nekünk van Gripenünk, ugyanakkor nincs bele pilóta, or is there.
De látom már mi lesz: kitoljuk a Gripeneket a határra, majd fenekünket mutatjuk a szlovák oldalnak: nekünk ilyen is van, nektek meg csak Albatros. Tudhatnák, hogy a Gripen Albatrost eszik reggelire. Rakétakliövés is érdekes lehet, potty, a kishatótávolságú levegő-föld rakéta új értelmet nyer (két méter, a szárny aljától a földig), ha lejtőn áll a gép, még el is gurulhat kicsit, bele a határzóna susnáyásába.
Aztán Gyurcsány megy békítőtárgyalni Bratislavába (bocs: Pozsony), az is előttem: csinálunk egy kamiont a pilótátlan Gripennek, azon utazik majd ki a jó Ferenc, hanyagul támasztva a traileren a taktikai fegyver szárnyát, időnként zsepijével megtörölgetve a mountolt rakétákat, “nekünk van, nektek nincs, csak úgy szólok, szevasz”.

Aztán jön a NATO, hogy mi a faszt képzel a két leggyengébb tagállam, hogy összerúgják a port, vagy jön az ENSZ és csinál 100 kilométer széles demilitarizált övezet.

Magyarország és Csehország között, lol.

2 hozzászólás “BigUP.” bejegyzéshez

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.