Tüntetés az Óbudai-szigetért.

Mint az köztudott, az Óbudai-sziget remek hely arra, hogy Budapest egyik legnagyobb szórakoztató negyede épüljön fel rajta szállodákkal, meg minden. Szerencsés helyválasztás, hiszen a közlekedése is tökéletesen megoldott, ráadásul a sok kihasználatlan zöld terület szinte korlátlan lehetőséget teremt kaszinók, konferenciaközpontok és mulatók építésére.

Vagy nem.

Ha te se értesz egyet maradéktalanul a fentiekkel, ha szerinted is inkább úgy kéne meghagyni a szigetet, ahogy most van, zölden, és inkább azt preferálod, hogy te mehess oda kikapcsolódni és ne egy ötszá’adik szórakoztató-, konferencia-, hotelnegyed épüljön rajta (egyáltalán: ki fogja a már meglevő 499-et eltartani?), akkor szeptember 7-én ott a helyed az Élőlánc által szervezett bringás felvonuláson, aminek a célja a figyelemfelkeltés, hogy a szeptember 10-ei helyi népszavazáson leszavazzák a rendezési tervet. Addig meg terjeszd, segítsd.
Szóval szeptember 7, délután 5 óra, Óbudai-sziget, Nagyrét, bringa, zajkeltő eszköz.

További infó a megmozdulás hivatalos oldalán.

2 hozzászólás “Tüntetés az Óbudai-szigetért.” bejegyzéshez

  1. Mé’, nem úgy van, hogy csak ott építkeznek, ahol már eddig is irodák, meg közraktárak, meg DROGG disco, meg egyebek vannak?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.