What a busy day!

(Szlovák irodánk — khm — kemény munkához nem szokott alkalmazottjának volt híres mondása a cím, amikor egy nap 2-nél több telefonhívást kapott.)

Kemény, dolgos napok börtönében pörgünk (képzavar), bár tegnap elértem a történelmi 50 emailes total értéket az inboxaimban, ma megint 100 fölött vagyok, pedig gyakorlatilag egész nap csak emailezek.
Most éppen úgy néz ki, hogy péntektől (vagy vasárnaptól) jövő szerdáig Londonban és Genfben fogok különböző fontos emberekkel beszélgetni, ami jó persze, csak addig önnön elveimet megbafelülbíráva Windowst kell telepítenem a gépemre. Sejtem, hogy Qemu-ban lesz persze, de akkor is: non-free, non-good.

Ma majdnem kaptam egy majdnem jó ajánlatot a Gold Gym nevű egységbe (ami a Mammutban van és a tetőn áztathatod a sehabtestedet a jakuzában), de aztán mégse. A dolog úgy néz ki, hogy ha kiperkálsz 95 ezze’, akkor kapsz egy éves bérlet. Ez persze szopóág, mert — kérdem én — ki az, aki gyurmázni jár, amikor pl. éppen síel, vagy nyaral. Hát én nem, ráadásul 95 ropit amúgy se akarok csak úgy szevasz most befizetni, úgyhogy marad a drágáér’ gyurma.
Na, kávészünet vége, btw.

4 hozzászólás “What a busy day!” bejegyzéshez

  1. Oszt’ még Qemuban? A Sparc meg MIPS gépeidre kell vindózt telepítened?

  2. egyelőre igen, a vmware nem szereti a wireless hálózsugára bridzselni a virtuális zsugát. hehe, zsuga, bridzs, két kártyás szakkifejezés egy geek mondatban, lol.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.