Late.

Fasza. A gepem legalabb 1 orat kesik, indulas halasztva 21:35-re, legalabbis jelen adat szerint. Van vajon ennek koze az otthoni esemenyekhez? I don’t think so. (Btw, CEO-nk szombati arany szlogenje: “think clients”. I do, boss, I do.)
Kis tech vonal. (Unatkozom.) Az uj Blackberry jobb, mint a regi volt, bar az alapveto gondok (gombok is) tovabbra is fennallnak: no imap, no wifi, torott szar html parser, proprietary szoftver es firmware, filterelt net forgalom az O2 reszirul, ami miatt a terminal emulaciot, ssh-t elfelejtheted. Es nagy az eszkoz. Cserebe van vegre szuper lcd kijelzo, loudspeaker uzemmod, es wifi ugyan nem, de EDGE igen. Ezt Anglian kivul eddig mindenhol tudtam hasznalni, a Kiralysag ugy tunik, meg nem kesz ilyen uj technologiakra, lol. Ja es van 2 semmire se jo “comfort button”.

Update: Gepindulas 21:50. Lassan ittalvos lesz a parti.

2 hozzászólás “Late.” bejegyzéshez

  1. Hát ha ez vígasztal (nyilván nem), én a Blahán estem fogságba, a saját lakásomba, méghozzá úgy, hogy a nagygyűlés egy részét végig kellett hallgatnom (nem tudom milyen hangosításuk volt, de még a csapból is a viktor folyt)…

  2. ne gyere haza!
    kitört a harmadik világháború!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.