Péntek est.

Tegnap este a kórházprogram után szükségem volt zsilipelésre, kapóra jött Zsófói hívása, hogy menjek át hozzájuk – kaptam is a kabátomat és egy Stella sixpack-et, és nekiindultam. Kaja előzetes egyeztetés alapján nem volt náluk, úgyhogy beugrottam a sarki mekibe (nem is tudom egyébként, mikor voltam utoljára McD-ben, valahogy mostanában, ki hinné, nincs igény rá) valami szendóért. Ez a része speciel nem sikerült (kb. negyed óra alatt nem sikerült a McD személyzetnek előállni a sajtos McRoyalommal – “sajátos McRoyal”, lol), viszont alkalmam volt megtekinteni a péntek esti bulikba tartó fiatalokat (értsd: gimiseket – ránézésre), és a következő megállapításokat tennem:

  • Minden budai gimis csaj ribanc. (Ezzel persze részemről nincs baj mindaddig, amíg nem születik lányom.) És valószínűleg mindegyik havonta bekap valami felfázást, pusztán az öltözködési stílus miatt. A nemi betegségekről itt nem szólnék.
  • Az Eastpak a világ legnagyobb bizniszét realizálja a fent említett ribancok által. 90%-uk ugyanis ugyanazt az Eastpak övtáska modellt hordja, de nem viccelek bazmeg, ugyanazt. A stílus kétféle, vagy vállon van az övtáska, vagy derékonseggen, “hú de kurva vékony a derekam, mindig lecsúszik ez a trendi övtáska” ki nem mondott üzenettel. A maradék 10% menstruál és neki táska kell, na azok Eastpak táskát hordanak.

A kajahiányt aztán áthidaltuk egy közepesen túlbonyolított (nem volt net!) pizzarendeléssel (Cayenne pizza az Avantiból, az új favorit), és remek estét kerekítettünk. Hazafele pedig a röhögés mentett meg a szarrá fagyástól, ahogy láttam az 50 méteres sort a Mammut 2 aljában található kurvaexlkuzív (lol) táncos hely előtt, tudod, ahol a Simontibi ortopéd kezelést kapott. “Nektek még szarabb”, gondoltam, és igazam volt, röhögtem ezért. (Biztos nem rossz nekik, de kívülről nézve rettenetesen szánalmas, ahogy állnak a fijjug-lányok az ilyen helyek előtt mint birkák, és a biztonságiak kb. így (értéken, jegyzem meg) kezelik őket. Dokk Café feeling, de az legalább bent van.)
Sose mennék be olyan szórakozóhelyre, ahol ezért -3 fokban, party gear-ben kell fél órát sorban állnom.
Tipp a Párizsba utazási irodával utazóknak: Versaillesba (ha már mindenképp el akarsz menni) ne utazási iroda által szervezve menj. Vonatjegy-palotabelépő kombó 43 EUR három embernek, utazási irodán keresztül 50 EUR – per kopf.

3 hozzászólás “Péntek est.” bejegyzéshez

  1. mi csak simán “megittuk a jégert”. má’ megin nélküled.

    mekiben én is jártam tegnap és realizáltam hogy 2 sajtburgerre nem tanácsos egész este inni.

  2. Igen, jó dolog, hogy fel vagyunk már nőve. Inkább kinyiírnám magam, minthogy ebben az ocsúban kezdjem el keresgélni a nekem rendeltetett (vagy jobbhíján akármilyen) női egyént, megint.

  3. Párizs: a 43 € azért úgy oszlik, hogy a belépő – asszem -18 év alatt ingyenes. És volt egy ilyen. És előre készülni kell Versailles-ból… De nem kell készülni sorbanállásra! Csak becsörtetsz 4-5 ember után, és kész. Trianont is megnézheted ezzel a jeggyel.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.