YO nagy lófaszt a seggetekbe.

Datanetnek sikerült 2590 ms átlag pingre tornásznia a szolgáltatás minőségét. Nem tudok mit mondani erre, mert ez nem szolgáltatás, és nem minőség.

Innen csak jobb lehet, kíváncsi vagyok a hétfői fejleményekre.

Vasárnap este van, beteg vagyok, és kibaszott 5 másodpercet kell várnom, mire egy ALT+3-ra reagál a terminál emulációm: kurva dühítő ez, sose gondoltam volna, hogy a Tré csoportot alul tudja majd múlni valaki.

(Kedves Datanet: lefizethető vagyok, de legalábbis korrekt. Ha nem lett volna 2 napotok hétközben intézkedni, hogy zökkenőmentes legyen az átállás, mint ahogy az ígéret szólt, ha nem tettem volna meg az én oldalamon mindent, hogy sikerüljön, ha nem adtam volna esélyt arra, hogy hétvégén végére járjunk a dolognak, nem, vagy legalábbis nem jogosan rantelnék itt. De volt. A negatív reklám addig lesz itt, amíg szarok vagytok. Javítsátok meg a netet és megírom azt is. Legyen 4 Mbps-em, mint a szerződésben, 30-60 ms pinggel, és megírom. Addig meg $SUBJECT.)

2 hozzászólás “YO nagy lófaszt a seggetekbe.” bejegyzéshez

  1. egyrészt nem működik innen, másrészt szerintem nem is kell, hogy működjön, mivel a YO lényege, hogy teljesen átveszik a T-Com-tól a lokál hurkot. ergo kicsi az esélye, hogy a T-Comnak köze volna a hibákhoz, hacsak nem mondjuk vonalhiba lenne, de tekintve, hogy cca. 3 éve tökéletesen ment a DSL (igen, a T-Commal), ennek se sok esélyét látom. azért köszi a tippet.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.