YO neked konklúzió.

Csak hogy rendesen le legyen zárva ez a thread.

A YO Neked tehát immár hasít itthon, sávszélességet még nem mértem, de érzésre nagyon pattan.

Most már végre megint WiFi-n tudom tolni, by the way, felfedeztem a WRT54G-mben egy érdekes bugot: csak úgy hajlandó elfogadni új PPPoE account infot, ha előtte visszaállítod a gyári beállításokat. Ellenkező esetben elszáll a webszervere, és indíthatod újra. Furcsa.

A napom fele egyébként az accountomra várással ment el, ha jól számolom 4-szer telefonáltam rájuk, amiből kétszer emailt ígértek, egyszer visszahívást, egyszer pedig emailt ígértek, amit végre meg is kaptam. A sokezer ms ping probléma még ekkor is fennállt, úgyhogy bebookoltattam egy technikai ellenőrzést, amire (jelen állapot szerint) nem lesz szükség: a technikai jellegű telefonhívásom után 5 perccel a ping leesett a szívderítő 10-30 ms közötti értékekre, ahol azóta is van. Sweet.

Ez van a Datanettel, hogy technikailag (itt most, hosszútávú YO tapasztalat híján, a szerverhosting kapcsolatunkra utalok) talán a legjobb szolgáltató Magyarországon, de ehhez egy, khm, hogy is mondjam, kihívásokkal küszködő ügyfélszogálat párosul. Ha azon javítanak, övék a világ. (Az ország.)

Stats, MasterCard style:

Telefonhívások az átállás tisztázására: 2
Előre nem látott kolbászolás a Duna Plazaba modemért: 1
Account problémák péntek este 7:50-kor: 1
Teszt account a hétvégére: 1
Hasznos telefonhívások az ügyfélszolgálatra hétvégén: 0 (na jó, az egyik után véletlenül elkezdett működni a teszt account)
Átlag ping kb. hétfő délig: kb. 3000 ms
Telefonhívások hétfőn: 5
A zökkenőmentes átállás időtartama: kb. 86 óra
Sávszélesség változás: +100%
Ár változás: kb. -20% (sweet!)
Az érzés, hogy nincs T-előzizetés a háztartásomban: megfizethetetlen

5 hozzászólás “YO neked konklúzió.” bejegyzéshez

  1. Szia Lip! Are you planning to head to Pra Loup for some skiing by the end of January ’07? I have some days off by then, and I had a stupid idea: why not join you and the rest of the BP gang for some partying & skiing? :-) Sounds cool or what? We should take it easy though… our livers are probably in very bad shape, haha

    Let me know what you think!
    rod.

  2. Nem kell 1 gigát letölteni. :-) Szép, látványos, s tudod tesztelni több országbeli szerverekről a letöltést.

  3. Ha tudnátok, hogy milyen messze van a Datanet attól, hogy ővé legyen az ország. Eh….

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.