Alfred Péntek Nobel-díjat érdemel.

Alfred Easy-care-vagy-no-iron-ing-a-Marks-and-Spencerből Nobel-díjat érdemel. Miért nem szólt nekem eddig senki, hogy létezik ing, amit nem kell vasalni? Én meg ott vasaltam őket, bazmeg.

Alfred SVG-ikon Nobel-díjat érdemel. Az imént csináltam egy parancsindító ikont (az egyetlent, minden mást Alt+F2-vel vagy hotkey-jel indítok) a desktopomra, és kistretcheltem kb. 15×15 centisre, és most örülök neki. (A “hotkey” helyes magyar írásmódja “hotkíj”? Ragozása “hotkíjjel”?)

Aztán: Józsinak ez a postja álljon itt emlékül, a magyar video-web jeles darabja, mindig megnevettet. (Alfred Józsinak-ez-a-postja Nobel-díjat érdemel.)

Jul megint el, a tájfuntornádó erejű orkáncunami Budapesten a vicc kategóriába (plusz a már szokásosnak mondható “9 fok hajnali 4-kor, januárban” kategóriába) sorolható volt (szerencsére), úgyhogy a gép rendesen felszállt (sajnos), majd, bár “Vlagyivosztok érintésével”, de le (szerencsére). Mostantól aztán prepare for downcount, mert my turn van, és 8 nap múlva megyek én is. (Addigra jó időt kérekszépen, köszönömszépen.)

Péntek van, hallgass zenét, munkaidőn kívül nézz videót, csúsznak az utak.