Akkor még egy technikai az open relay-ről.

Ismételten megjegyzem, hogy aki nem valid emailcímmel próbál kommentelni, az bekaphatja. A tegnapi kommentelő ráadásul valami T-Online dolgozó lehetett, és barátok közt is baromság volt, amit megpróbált benyomni az open relay-ek mibenlétéről. Srác, az open relay nem attól múlik el, hogy szólsz az ügyfélnek, hogy azt a szervert ne használja! Hát micsoda baromság ez?

(Legközelebb lereagálni se fogom az ilyen anonim kommenteket, de ez megmászta az ingerkószöbömet.)

3 hozzászólás “Akkor még egy technikai az open relay-ről.” bejegyzéshez

  1. én sosem kommentelek valid mail címről, mert nem értem, minek kell kiadnom a mailemet lépten-nyomon. anonim pedig nem vagyok (google —> blogom). tudom, bekaphatom. :)

  2. te vagy kivétel, mert véletlenül tudom, ki vagy. az anonimitásod viszont nem csorbul attól, hogy kiadod a címed (illetve nem kiadod, csak nekem mutatod meg), nem vagyok én Balázs, hogy valami időszakos helyi bloggervillongás (lol) miatt bumm egyből ki is pakoljam a címet duzzogva mint kisgyerek. (persze Privacy Policy-t nem írtam róla, ezért meg kell elégedned az adott szavamal, meg hinned az etikai érzékemben.)
    egyébként nem érteni kell. az adótörvényt se érted, azt’ mégis fizetsz adót, nem? szabályok vannak, vagy elfogadod, vagy szevasz. (jó, hogy ezt pont neked mondom, aki erősíti.)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.