ATC2K i. d. h.

Miközben ma reggel beszéltem a postával, majdnem visszavontam a tegnapiakat: pont mára sikerült megtalálniuk a címemet (az OregonScientific tényleg szarul címezte, saját szememmel láttam), ma be is teszik a hétfőn postázandókba, de be is ugorhatok érte az Orczy térre. Beugrottam, bringával innen 10 perc a hely. Aztán miközben álltam a csigalassú sorban az árukiadó ablak előtt, rájöttem, hogy a Magyar Posta tulajdonképpen egy időgép: amikor bemész, 20 évvel visszarepít a boldog békeidőkbe, aztán amikor kijössz, ráébredsz, hogy “csak” kb. 1 órát voltál bent.

A lényeg viszont: megvan az ATC2K.

A csomag (tipikus IT supply csomagolás, a kibonthatatlan műanyag fajta) a kamerán kívül tartalmazza a kábeleket (A/V, USB) és minden elképzelhető formájú, hosszúságú és funkciójú rögzítő alkalmatosságot (az egyik inkább szexuális segédeszközre hasonlít, mint bármi másra), valamint egy kis tégely szilikonpasztát – így oldod meg a vízhatlanságot, ha kell, részemről zseniális ötletnek tartom.

Ami viszont fontos: van rajta A/V out, tehát elvileg lehetőség van vele livecastolni, mint Justin, pl. a Critical Masson. Ahogy néztem, Justinék 4 EVDO-kártyával és egy hátizsákban hordott laptoppal oldják meg a 100% mobilitás problémáját, jó lenne, ha ennél azért lenne valami egyszerűbb módszer, mondjuk egy A/V in- és EDGE/3G-képes mobiltelefon, amivel egyből lőhetnénk fel a netre a streamet. Ha ez a lépés megvan, a többit kisujjból rázom ki. Úgyhogy most majd kutatómunka következik, stay tuned, join in.

4 hozzászólás “ATC2K i. d. h.” bejegyzéshez

  1. “Gerg#&337”, na ettől én mindig kiborulok :-)

    Ez egyébként egy wtf?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.