Történelmi gyökerek, élményfürdőélmény, árokban rejtőzködő fókusz.

Miközben itt a nagyvárosban a történelmi gyökerek az osztrák zászlóikkal elkedvetlenedtek egy kis esőtől, mi lerongyoltunk Agárdra, ahol élményfürdőben élménykedtünk, szauna, puhabőr, miazmás. (Remek ebéd után és vacsora előtt, amit a szerkesztőség ezúton is hálásan köszön!)

Hazafele pedig, hogy tovább tartson, a 7-es úton jöttünk, ahol konkrétan az orrunk előtt fordult (és pördült és borult) az árokba egy Ford Focus (olyan, mint a Drojidé, csak zöld), így aztán az út tényleg tovább tartott: mivel én álltam meg, megnyertem a rendőrségi bejelentést és ezzel a járőr megvárását. (Nem kameráztam.)

Az élményfürdővel ettől függetlenül kellemesen zárult a hét. Ja, a Fókuszban személyi sérülés nem történt, és még kaptak is ajándékba egy láthatósági mellényt.

3 hozzászólás “Történelmi gyökerek, élményfürdőélmény, árokban rejtőzködő fókusz.” bejegyzéshez

  1. Ha éltek a benneülők, akkor miért nem hagytál náluk telszámot, minek kellett ott szobroznod bejelentésileg? A hatóság hívjon fel utólag, és kész, nem?

  2. Persze, de ha mi nem világítunk, akkor nem látszottak volna csórikámék. Azt a nyomorult mellényt is úgy kellett rájuk rimánkodni, hogy valami hasonlóan szupersofőr 140-nel ne kaszálja el őket a vaksötétben.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.