Mozi, Scotch, hétvége, hételeje.

sittes james bondVasárnap este Matador, the movie. Közvetlenül utána egyszerű múvinak gondoltam (IMDB-n 7.0, ha jelent ez valamit), de ez az a fajta, amit egyre jobban meg akarsz názni még egyszer — olyan, mint a sushi. (Azt is meg akarod nézni még egyszer, ha ha ha.) Az ok pedig Pierce Brosnan, aki (így utólag jövök rá) ki-ba-szottul zseniálisan játssza a kiégett-kiöregedett angol bérgyilkost. És James Bond letisztult, elegáns figurája után ez valahogy nagyot üt. (Bálint ötlete: kéne csinálni egy James Bond részt, amiben a csávó már kiégett, kirúgták az MI-7-től, Hale Berry kirúgta és különben is már lóg a melle, és a once-smooth titkosügynök terelgeti a szétesett-otthontalan kis életét.) Szóval: véletlenszerű választás volt, de jól sikerült.

Hétfőn pedig sikerült Kobak majd’ fél liter málnaszörpjével elfloodolni Kobak asztalát és szőnyegét, ami miatt ezúton is bocsánat kérek. És még adatbázist se sikerült konvertálnunk, mentségünkre legyen mondva, hogy ilyen elkúrt egy dumpot még Drifter se látott sose.

És végül elértünk a hét elejének végéhez (a kezdet végének a közepe), ahol is hőseink seggére vertek a Teacher’s-nek, a Hine-nak, valamint kb. 8 dobozos sörnek, amiből az egyik (figyeldoda!) megromlott. (Természetesen én fogtam ki. Még sose volt dolgom romlott sörrel, rettenetes szaga/íze van. Yuck.) És persze megbeszéltük a dolgokat is (egy fél 4-ig tartó session keretében, ilyen is rég volt), most, hogy Jul az olaszoknál kísérletezik feljelentkezni egy mobilhálózatra. (Ki gondolná, hogy 2007-ben ez valahol nem triviális.)

Let’s call that the start of a week.

3 hozzászólás “Mozi, Scotch, hétvége, hételeje.” bejegyzéshez

  1. A matador vicces film. A málnaszörpért pedig ne bánkódj! A lényeg, hogy a géped működik. :-) A dumpot pedig csak rendbe tesszük.

  2. Hol vannak azok a régi szép idők, amikor a kőbányaiban (csak üveges volt, ugye, szerencsére) döglött egeret is kaphattál?

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.