Operation vakulj paraszt.

Újabb lépések a használható (?) desktop felé:

  • Trackerd újra fut, hátha nem eszi meg a gépet. Az ok, hogy megpróbálom használni a Deskbar Appletet, ami egyfajta gyorskereső (CTRL+F-re pattan), hátha nem kell minden foldernyitáshoz megnyitnom kézzel a Home-ot. (Próbálok rászokni a produktív grafikusfelület-használatra.) Bukik a dolog persze, ha a Trackerd megeszi a memóriát, vagy a CPU-t, de beállítottam, hogy csak a Documents folderemet figyelje, ami tokkal-vonóval 63 MB, úgyhogy talán nem nagy etwas indexelni.
  • Firefoxban végre megtaláltam az about:config letöltésekre vonatkozó részét, úgyhogy mostantól becsukódik a Downloads ablak, miután letöltött egy file-t, továbbá nem a Desktopra menti. Nem is tudom, milyen hülye egy default ez.

Az étterem meg becsukott, 8 után fogok ebédelni, a diéta megbaszhatja, csókolom.

(Ja, és megtörtem a suspendekkel 5 naposra dagadt uptime-ot. Valamiért úgy éreztem, hogy most ideje van újraindítani a gépet, különösebb okom nem volt rá.)

6 hozzászólás “Operation vakulj paraszt.” bejegyzéshez

  1. Milyen download ablak? :))
    2 plugin, Download manager tweak és DownThemAll.
    Nem kell ide about:config…
    Jó, hogy nem fordítod újra :)))

    Defaultnak meg még mindig jobb a desktop, ahol kiveri a szemét, mint bármi más, ahol a büdös életben nem találja meg a cuccost az egységsugarú user…

  2. plugin egy ilyennek?! miért nem teszel fel mindjárt egy plugint, ami implementálja a Back gombot vagy valami? doh! :)

  3. én meg a Download Statusbar plugint ajánlanám. Igen, plugin egy ilyennek. :)

  4. Igen, plugin, tud pár egyéb kényelmi funkciót, és praktikusabb, mint about:config-ot böngészgetni.
    Aztán ha sokan használják, akkor a funkcionalitást beemelik majd a böngészőbe. Ez viszi előre a világot, nem a saját hekkelés :)))

  5. Szerkesztés>Beállítások>Főlap>Letöltések, én ott állítottam be ugyanezt

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.