Status update.

Ma már fél napot dolgoztam (bár Jul után ügyfél is megjegyezte, hogy deszarul nézek ki), aztán szerintem lett kis hőemelkedés (tegnap volt), aztán itthon munka-helyett-döglés, közben megnéztem a King Arthurt, bár aludtam volna, törlöm is le a gecibe. (A film alcíme: Keira a műanyag kardot is alig bírja el.)

És közben realizáltam, hogy az Elizabeth-et sikerült lengyelül letöltenem, a Dobermannt pedig eredeti nyelven (francia) svéd feliratokkal — óh, a torrent örömei. (A teljesség kedvéért meg kell jegyeznem, hogy az Elizabeth sosincs bent a tékában pedig kibérelném, a Dobermann pedig itthon apparently ki sincs adva DVD-n — pedig kibérelném.)

(Side note: publikussá tettem az IMDB-n a mindenféle listámat. Nem mintha számítana, mert ki nem szarja le meg nem is teljes, de itt van: Must See és Seen. Webgettó, ééjjj!)

Jaés: Eltört a szemüegem. Masszázs közben, véletlenrálépés következtében, még vasárnap. For the time being meghackoltam dróttal (holnap lesz időnk elmenni újat rendelni, onattól még két hét, mert Vision Express ugye nem pálya), úgyhogy most olyan vagyok, mint azok a bölcsészek, akik… meghakkolják a szemüvegüket.

Egy gondolat “Status update.” bejegyzéshez

  1. Ha minden igaz, akkor a múltkor fölvettem az elizabeT vinyóra a TV-ből. Ha hazamegyek, tudom csekkolni, emlékeztetőül dobhatnál egy mélt valamikor.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.