Radiocafe 98.6: megszűnt a Szélsőközép.

Abszolút ideje volt, a Café döntéséhez innen is gratulálok. Nem volt sok encounterem velük, mert kerültem őket egyből onnantól kezdve, hogy először belehallgattam.

ezúton kívánjuk robiéknak, hogy találják meg azt az – akár kereskedelmi, akár nonprofit alapon működő – médiumot, amely hosszú távon is befogadja őket.

-írja Fiers Gábor főszerkesztő, de mit szépítsük: aki butaságokat beszél, mindehhez idegesítően agresszív és demagóg, azt a hallgatókra hallgató rádiók ki fogják rakni.

Szóval: mostantól újra hallgatható a Cafén a koraesti műsor.

5 hozzászólás “Radiocafe 98.6: megszűnt a Szélsőközép.” bejegyzéshez

  1. hurra, mar kezdtem elpartolni a cafetol sajat mp3-akra de azt hiszem ujra vissza fogok terni ra, ha mar est fm-et is hallgattam megerdemel meg egy eselyt :)

  2. Ez a Fiers Gábor fogta és copy-paste-et nyomott arra a szövegre, amit annó Rónai Egon írt/mondott nekik, amikor kitették őket a Pont FM-től. Annó elég sokat hallgattam… drágabolgárúrnál azért jobb volt.

  3. A főcsávót, akinek brutáldurva a hangja és a beszédstilusa, nagyon vicces volt hallgatni. Sajnos csak egyszer hallottam őket. Akkor amikor guantanamorol beszéltek. Egy élmény volt.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.