Hajnalok.

Kezdődik azzal, hogy a nyool úgy 5:15 körül elkezdi rágni a famintákat tartalmazó szatyrokat. (Illetve ez opcionális: ha ketrecben van, a rácsot rázza, meg ás.) Aztán 5:30 körül felébrednek a ki-ba-szott galambok, akik a lichthofban fészkelnek (ki kéne irtani mindet és hajléktalanoknak csinálni belőle levest vagy valami), és nekiállnak turbékolni, de nem csöndesen ám! Még a nyool is megilletődik az ordenáré zajtól, amit a galambok generálnak, el is kussol rögvest. Én meg elhallgatom 5:45-ig, aztán feladom, felkelek.

Ez ment tegnap és ma, és egyelőre nincs ötletem, ohgy hogy kerüljük el holnap. (Hogy zavarsz ki a lichthofból egy oda fészkelt galambcsaládot.)

8 hozzászólás “Hajnalok.” bejegyzéshez

  1. Ezen már gondolkoztunk, pici beülőben leengedjük a nyulat a háztetőről,ő meg misön impásziböl szétrúgja a fészket. Teljesen reális :)

  2. ez nem jo, azt mondja: “Megszabadít a madaraktól a szabadban!” ezek meg pont egy ilyen elől menekültek lipiékhez :)

  3. szevasz szomszéd, nálunk vércsék fészkeltek ugyanígy, őket elkergetni sem lehetett, mert védettek. Ahogy kirepültek a kismadarak, felszereltek egy vékony fémhálót, azóta nem tudnak beköltözni. Szerintem nektek is ezt kéne tennetek, ha a kisgalambok felnőnek.

  4. Hali
    Szegény állatok ellen majd a költés után kéne védekezni, az említett háló valszeg megoldás lenne.
    (alul a mail címedről visszapattant egy levelem, pedig fontos lenne. Zeusz irányított hozzád)

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.