Ballmer 3 tojása.

Először is: a srác kiejtése rettenetes, van egy fogadásom, hogy BME hallgató.

Ettől függetlenül a Plastik állítása szerintem nem állja meg a helyét: Magyarország persze hülyegyerek volt és marad, de általában a világ jó kedéllyel fogadja az ilyen híreket. Senki se tartja hülyegyereknek Belgiumot, amiért Bill Gates ott kapott tortát az arcába.

Harmadszor: az Index azt hiszem történetének legnagyobb látogatottságát könyveli az IndaVideo-n. Most került ki BoingBoing-ra a videó, de persze mindenki lehozta. Bírja még a cluster?

Negyedszer: a tojás az azért száni.

Ötödször: ha egy kicsit nagyobb esély van most arra, hogy a média figyelme ráirányuljon a Microsoft és a magyar állam mutyizására, és ettől egy kicsit is EU- és magyartörvény-közeli lesz ez a szegmens, már megérte, mert a srácnak alapvetően igaza van. (Az Indexen ebből kéne kiskátét írni.)

8 hozzászólás “Ballmer 3 tojása.” bejegyzéshez

  1. azért az látszik, hogy tornából fel volt mentve.. :) ilyen távolságból nem eltalálni egy álló embert…

  2. This is zsir.

    Eddig nem neytem meg a videot, mert annyira nem tunt izginek, hogy pofan dobjak a kis dagit tojassal – plane hogy el sem talalja a gyerek :) – de most mar rakukkantok. Inkabb azt irnak meg kinek es mennyit tett az M$ elore a zsebebe hogy a bolt meglegyen, beleertve a birot is, aki elnapolta (megint csak) :D Kis kocsogooooooooooook.

  3. A legtöbb amerikai techblogban annyi jött le a dologból, hogy mi európaiak hülyék vagyunk, hogy nem baseballozunk. Ezért nem talált egy tojás sem (:

  4. szerintem meglehetősen szánalmas módja a véleménymondásnak a tojásdobálás…

  5. A médiafigyelemre megvan az esély. Ma reggel az említett indexes videó a CNN hírekben is bemutatásra került…

  6. engem a kiejtés zavart leginkább. Az, hogy a gyerek angolját az amerikaiak, meg az angolok se értették. Legalábbis sok helyen ez jött le.

  7. Héjjú, gív áör mani bekk, or áj will szró oll máj eggz on ju. End ne fürgyé le!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.