Ballmer 3 tojása.

Először is: a srác kiejtése rettenetes, van egy fogadásom, hogy BME hallgató.

Ettől függetlenül a Plastik állítása szerintem nem állja meg a helyét: Magyarország persze hülyegyerek volt és marad, de általában a világ jó kedéllyel fogadja az ilyen híreket. Senki se tartja hülyegyereknek Belgiumot, amiért Bill Gates ott kapott tortát az arcába.

Harmadszor: az Index azt hiszem történetének legnagyobb látogatottságát könyveli az IndaVideo-n. Most került ki BoingBoing-ra a videó, de persze mindenki lehozta. Bírja még a cluster?

Negyedszer: a tojás az azért száni.

Ötödször: ha egy kicsit nagyobb esély van most arra, hogy a média figyelme ráirányuljon a Microsoft és a magyar állam mutyizására, és ettől egy kicsit is EU- és magyartörvény-közeli lesz ez a szegmens, már megérte, mert a srácnak alapvetően igaza van. (Az Indexen ebből kéne kiskátét írni.)

8 hozzászólás “Ballmer 3 tojása.” bejegyzéshez

 1. GeGe007 szerint:

  azért az látszik, hogy tornából fel volt mentve.. :) ilyen távolságból nem eltalálni egy álló embert…

 2. tudodteazt szerint:

  This is zsir.

  Eddig nem neytem meg a videot, mert annyira nem tunt izginek, hogy pofan dobjak a kis dagit tojassal – plane hogy el sem talalja a gyerek :) – de most mar rakukkantok. Inkabb azt irnak meg kinek es mennyit tett az M$ elore a zsebebe hogy a bolt meglegyen, beleertve a birot is, aki elnapolta (megint csak) :D Kis kocsogooooooooooook.

 3. bodzasfanta szerint:

  A legtöbb amerikai techblogban annyi jött le a dologból, hogy mi európaiak hülyék vagyunk, hogy nem baseballozunk. Ezért nem talált egy tojás sem (:

 4. ati szerint:

  szerintem meglehetősen szánalmas módja a véleménymondásnak a tojásdobálás…

 5. lolytta szerint:

  A médiafigyelemre megvan az esély. Ma reggel az említett indexes videó a CNN hírekben is bemutatásra került…

 6. kobak szerint:

  engem a kiejtés zavart leginkább. Az, hogy a gyerek angolját az amerikaiak, meg az angolok se értették. Legalábbis sok helyen ez jött le.

 7. will szerint:

  Héjjú, gív áör mani bekk, or áj will szró oll máj eggz on ju. End ne fürgyé le!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.